Svar till diana och tilda

Hej! Jag tycker faktiskt att densom undrade villket djur man ska ta borde lista ut det själv. Men för att vara säll så säger jag det. MAN SKA TA DEN LILLA IGELKOTTS LIKNANDE FIGUREN. Och det här med villken bokstav man ska välja. Du ska välja bokstaven längst upp till vänster. Inte rakt upp utan på sidan. Och. Diana. Fråga mig vad du vill ha hjälp med så kanske jag kan svara på det. /Lovisa =)=)

Svar till jonatan

Hej jonatan. Tuvär kan man inte göra sig guldpanda hela tiden. Men du kan köpa ett guldpaket för ett år. Då är det väl nästan som hela tiden. /Lovisa=)=)

Svar till Jonatan......osv

Hej! Jonatan. Kamaria håller till i slottet uppe i tornet. När du kommer in går du upp för trappan. Du som har den där veckans fråga. Jag skulle gärna svara men adressen till din blogg har du tuvär inte anget. Och till sist svar till du som vill veta allt om äventyret om pokopetsen. Tuvär orkar jag inte skriva ner allt som jag faktiskt har skrivit tidigare.Försök själv och går det bara inte så frågor du mig om den grejen. /Lovisa =)=)

Äventyret tädda pokopetsen

Hej! Vill ni ha hjälp med äventyret med pokopetsen så får ni skicka en kommentar med er fråga. Det blir helt enkelt för jobbigt att skriva ner varje detalj.  /Lovisa =)=)

Panfu

Hej! På Torsdag alltså denna veckan. Vecka 11. Kommer jag ha en panfuträff. Vi träffas på vanliga stranden i pandasia och har lite kul. Vi träffas kl: halv 6 (17:30).
Vi kommer att springa runt. Vi kommer först ha en guidad tur runt panfu. En guid har jag fixat. Vi kommer ha frågesport,modevisning osv i min trädkoja. Vi kommer även ha hjälp till äventyr så vi hoppas kunna hjälpa alla!
Kommentera detta inlägg om du ska komma för jag måste veta villka som kommer. Ni skriver ert pandanamn och typ jag hänger med. Här kommer allt lite prydligare om det skulle vara så att du inte ser riktigt här uppe.
Var:  vanliga Stranden
Serv: Pandasia
Dag: Torsdag
När: 17:30
Vecka: 11 
På panfu heter jag Lovisa123123.           Hoppas vi ses!!!!! /Lovisa =)=)

Tävling snart slut

Hej alla glada pandor! Nu är jag ledsen att berätta att imorgon kl 4 så är tävlingen slut. Så ni som inte skickat in ert bidrag får skynda er att göra det så att ni kan ha chans att komma till semifinal. Jag vill även berätta att blir den här tävlingen lyckad så kommer det komma fler tävlingar med lite större vinster. Tex guldpaket, specialhjälp till ett äventyr och få skriva in en egen text på bloggen (valfritt ämne).
Håll höjd! /Lovisa =)=)


Ps: Snart kommer filmer läggas ut på bloggen!

Svar till "Tilda"

Hej Tilda! Tuvär hann jag inte svara igår igen. Men du spelar inget äventyr utan du spelar förmodligen det här med att bygga ladan till alla pokopets intesant? Jo i ladan i ponnyhagen finns två verktyg. Men skulle det vara så att du är inne i ladan där alla pokopets är så kan du prata med Kamaria som står precis där när du kommer in i slottet.
Hoppas jag kunde hjälpa dig denna gången! /Lovisa=)=)


Anonser

Hej! är det någon glad panda som vill få något sålt så kan ni hemskt gärna skicka en kommentar så kan jag eventuellt lägga ut det på bloggen. / Lovisa =)=)
ps: Men kom ihåg att elaka och konstiga anonser inte kommer läggas ut.


Svar till " Anonym"

Hej Anonym! Jo har du inget i din prylkorg så prata med han i kiosken igen. Får du inget då så går du till mumien och klickar på honom. Du kanske aldrig får pappret i prylkorgen är en gissning.
/ Lovisa =)=)

Svar till "Tilda"

Hej Tilda! Jag har ingen möjlighet att svara på din fråga innan du har sagt villket äventyr du spelar.
/Lovisa =)=)

Prislista

1. Kexchoklad
2. Kexckoklad
3. Va med på fest oss mig i min trädkoja på panfu.
4. Va med på fest oss mig i min trädkoja i panfu.
5. Va med på fest oss mig i min trädkoja i panfu.
6. Tröstpris
7. Tröstpris 
 


/ Lovisa =)=)

Tävling

Hej alla glada pandor! Jag vill meddela att tävlingen lider mot sitt slut. Om två dagar alltså på torsdag i vecka 12 är det inte längre möjligt att skicka in svar. Så ni som inte har varit med får skynda er och skicka in. När tävlingen är avslutad kommer jag se hur många som kommer till semi-final. Tävlingen slutar alltså på torsdag kl 4. En minut efter gör inget. Dom som gått vidare kommer antingen meddelas via hemsidan (så var inne och kolla varje dag) eller på mail. Dessutom har jag bestämt att flera ska kunna vinna pris. Prislistan komme inom kort. / Lovisa=)=)

Ang: Amuluras kärlekshistoria

Hej allihopa. Jag kommer inte skriva något mer om amuluras kärlekshistoria. Äventyret är helt enkelt för långt och jobbigt. Det är också i flera delar. Men ni behöver inte va ledsna ni som spelar det. Ni kan bara skriva en kommentar och skriva vad ni undrar så kommer jag svara så fort jag kan. Kramizzar /Lovisa=)=)=)

Svar till "Tilda"

Hej Tilda. Du får skicka en ny kommentar så jag vet villket äventyr du menar och vad du vill ha hjälp med.
/Lovisa=)=)

Svar till "Anonym"

Hej anonym! Jo. Du får ju inget toapapper av honom. Der beror på det är slut men det kommer en leverans imorgon. Du får helt enkelt komma tillbaks imorgon precis som han säger och precis som det står här. =)=
/Lovisa =)=)

Tävling

Hej! Vad kul att det är så många som är med. Tuvär så måste jag säga att endast  dom som har besvarat alla frågor och har alla rätt kommer ha chans att vinna. Så vet ni att ni inte har svarat på alla frågor så kan ni självklart gå in och skriva en ny kommentar. Glada hälsningar /Lovisa =)=)

Tävlingsinformation

Hej alla glada pandor! Jag vill bara påminna er om att tävlingen slutar om ett tag. Så passa på och var med. Då jag berättat detta för pandor på panfu har jag inte sett något större intresse. En så länge är det bara en som har skickat in svar. Och kom ihåg. Du kan vinna förstapris. Fast du inte skickade svaren först. Om det är många pandor som tävlar kommer fler kunna vinna pris. Lycka till!!!!! =)=)=)


Tävling

Hej alla glada pandor. Här kommer en tävling på fem frågor. Det kommer vara första andra och tredjepris.
1-pris: En kexchoklad
2-pris: Ni får träffa mig på panfu
3-pris: Hemligt tröstpris
 

Glöm inte att skriva din mailadress. Man får inte härma andra.
 
1. Var finns spelet train your brain? 
2. Villken färg har boken mästerkatten i bibloteket?
3. Har pandor som inte är gp alltid kunnat vara i ponnyhagen?
4. Vad heter dom två pandorna som ofta har undertecknat sina namn på nyhetsbrev från panfu?
5. Hur många år är panfu?
 Det var alla frågor. Lycka till =)

Det mystiska telefonsamtalet Del 2 & Del 3

Gå till Kamaria. Nu går du till djungeln och klickar på ett spår längst upp till höger. Kom tillbaks och leta fler spår imorgon.      Del 3: Gå till Kamaria. Det tredje spåret finns i hamnen vid krabban.


Det mystiska telefonsamtalet Del 1

Gå till hårsalongen. För att börja äventyret måste du svara i telefonen. Pandan i telefonen säger åt dig att fylla den svarta väskan med kakor och ställa den i ponnyhagen. Gå till Kamaria. Gå nu och hämta det hon säger. Något finns i resturangen osv.Sedan går du tillbaka till Kamaria. Gör något annat en stund och kom sedan tillbaka. Ta väskan klicka på skylten i ponnyhagen. Gå ut igen och sen snabbt in. Vid skylten ligger ett spår. För att se det måste du ha ett förstoringsglas. Gå till Kamaria. Och sedan till djungeln och prata med prof.Bookworm som står i laboratoriet i djungelgrottan. Han ger dig ett förstoringsglas. Gå tillbaks till ponnyhagen. Klicka på spåret och klicka på en spåret. Kommer det upp att du fått en ny sak går du till Kamaria och pratar med henne. Kom tillbaks och leta imorgon efter mer spår.

Penny och Lenny

Gå till karibiska stranden och prata med Lenny. Gå till bibloteket. Där är Penny. Nu ska du föra vidare saker. Gå fram och tillbaka och prata med dom. När det är klart ska du gå till fiskaren i hamnen. Han har bevis på att Penny har skickat flaskpost till Lenny. Dom ligger i hans nät. Du får en flaska gå till bibloteket och visa Penny den. Gå nu i förväg till Lenny. Prata med Lenny. Nu kan du spela surfspelet. Grattis du har klarat äventyret. =)

Amuluras kärlekshistoria Del 1

Här kommer del 1    =)            Gå  till den skeppsbrutna pandan på stranden. Gå till Kamaria. Nu ska du hitta växten. Gå till vulkanen, titta i kikaren och klicka längst ner till vänster. Nu klickar du på växten som är längst till vänster. Gå till stranden och prata med den skeppsbrutna pandan. Kom tillbaks om en dag.


Hjälp till killen på stranden

Gå till stranden och prata med honom. Han behöver ett rött äpple. Du hittar det i ponnyhagen inne i ladan alltså där det är ett ljus. Gå tillbaks till honom. Gå nu till samma ställe och till vänster finns gröna äpplen. Nu behöver han pollen gå till vulkanen.  Nu behöver han en flaska. Gå till discot i slottet och prata med han som sitter bakom disken. Gå tillvaks till stranden. Klicka nu på sjukhuset när du pratat med killen.
Klart!!! Nu kan du gå in i sjukhuset. Grattis =)......


Min son är en pirat Del 4

Gå till fiskaren i hamnen. Klicka på motorbåten till höger. Nu åker du. Hoppa på stenarna så att det blir william. Leta upp alla kokosnöter du ser. Gå  nu till höger sida av ön. Klicka på träpilen till höger. Nu ska du leta krabbor. Leta över hela ön. Och tänk på att är det en krabba som slinker bakom en sten kan det komma ut en helt annan sen. Nu ska du välja. Väljer du skatten får du inget. Väljer du ledtråd får du bland annat en pirathatt. Välj själv.
Nu är äventyret klart. Grattis!!! (=


Min son är en pirat Del 3

 Här kommer den tredje delen =)............Gå till fiskaren i hamnen och prata med honom. Gå till kiosken. På disken till vänster står en bensindunk gå till fiskaren. Du kan nu använda båten om 2 dagar. Kom tillbaks då.


Min son är en pirat Del 2

Här kommer andra delen av min son är en pirat =)...... 
 Gå till Kamarias son. Han ber dig att gå till bläckfisken Fred och säga sanningen. Gå till Fred och prata med honom. Prata sen med Kamarias son igen. Gå till Kamaria i slottet tillsammans med Kamarias son. Gå till fiskaren i den gamla hamnen. Gå till vulkanen och leta efter nycklen till båten. Nyckeln ligger brevid den stora träskylten längst ner till vänster.Fiskaren vill att du ska komma tillbaka om en dag.  Kom tillbaks om en dag.


RSS 2.0