hej alla

frågorna får ni fråga mig om ni ser lovisa123123 på panfu nån gång!!

Fiskblogg

Hej alla glada pandor. Tuvär kommer jag sluta att uppdatera panfubloggen jag spelar aldrig nästan panfu. Jag ska starta en fiskblogg istället. Hemskt ledsen. Bloggen kommer finnas kvar och witchtidningarna ska det fixas med innan jag slutar helt.
Hejdå alla förmodligen ledsna pandor!!! /Lovisa

Panfu

Hej! Bu har ja inte skrivit på länge. Därför att min pappa tyckte att jag skulle ha en datafri vecka!!!! Så jag missade panfuträffen. Jag är hemskt ledsen. Jag fattar om flera är arga nu! Jo jag har sett kommentarer om min annons. Och tidningarna kan jag lägga ut på bild. Jag ska ta ett kort nu meddetsamma om webbkameran fungerar. Den fungerar inte men jag kommer ta kort så snart som möjligt. =(........


Jo är det någon av er som kan tänkas hjälpa till på en panfuträff så hör av dig till mig. Detta kan jag eventuellt behöva hjälp med: Guide till rundtur runt panfu, Någon som visar sin trädkoja, Någon som kan ha nån typ av underhållning berätta en saga eller osv.......... Alla som kan göra något upskattas.


Jag har fiskar och en av dom har fått yngel. Vill ni fråga något kan ni fråga mig. Och ni, fiskar är inte så tråkigt som man tror det är jättemycket jobb och faktiskt riktigt mysigt. Så skaffa fiskar istället för att köpa hund som du är alldeles för oerfaren för att kunna uppfostra!

Håll höjd alla glada pandor!!!! /Lovisa


RSS 2.0