Den magiska isdiamanten Del 5

Gå till där isdiamanten satt och säg: love . Så kommer all is på dom som är där försvinna. Prata med Farid. Och gå sedan till Kamaria. Kamaria vill att du ska hämta chokladkex att locka tillbaka Pandabears papegoja Beardy. Gå till glassbaren och hämta chokladkexet som ligger bakom disken på en av hyllorna. Klicka på kexet och gå till labyrinten. (Genom luckan in i det blå ljuset). Klicka på Beardy. Ta med honom upp till Pandabeard. Sedan går du till Kamaria. Hon undrar om du vill förstöra diamanten eller sälja den till mumien. Säljer du den till mumien får du 20.000 pandamynt. Gör du inte det utan förstör den får du en diamanhatt och en vacker blå kappa/klänning.
Nu är du klar med äventyret. Ett tips är att gå till rummet där diamanten var så får du dig en överaskning. =)
 Grattis!Du har klarat  äventyret den magiska isdiamanten.


Den magiska isdiamanten Del 4

Här kommer fjärde delen av äventyret isdiamanten =).......

Gå nu till Kamaria i sitt slott. Av henne får du en lavahandske. Gå till piratbaren ner i luckan,genom gången och till rummet där isdiamanten finns. Klicka på isdiamanten. Gå till Kamaria. Hon ska bryta förbannelsen över diamanten. Men det kommer ta henne hela natten. Kom tillbaks om en dag.


Den magiska isdiamanten Del 3

Här kommer snabbt del 3  watch & learn!!!

Gå till fiskaren i den gamla hamnen. Du får facklan. Gå in i piratbaren och ner i luckan. Gå in i det blåa ljuset och sätt facklan i hållaren. Nu har du satt i facklan i hållaren. Då ska du försöka komma till den facklan som är orange och gå in i den gången. (Utom den du satte i själv.) Facklan du själv satt i kollar du på. Den plattformen som är till vänster rakt fram ska du gå till. Gå sedan ner för trappan som är åt vänster. Gå rakt fram på plattformen inte ner för trappan. Upp för trappan som är där och gå in i gången. Gå ned för trappan. Gå upp för den andra trappan. Gå åt höger. Inte in i gången som är där. Gå upp för trappan som är till höger. Och in i gången som är där. Ner för trappan och in i gången med den orange facklan. Nu har du kommit till enn lavaflod. Till höger ser du en trekant , en fyrkant och en cirkel. Gå ut ur gången igen. Klicka på pappegojan och skriv av det han säger. Gå in i gången igen. Och tryck in dom olika figurerna i den ordning han säger. Han kommer inte säga cirkel utan rund t.e.x.
Nu har du fått in rätt kod. Gå över bron som kommit framm och in i färgrummet. Börja på den blåa längst ner till vänster. Sen går du rätt fram till den gula. Sen åt höger till den röda. Sen rakt fram till den gula. Sen åt höger till den blåa. Sen rakt fram till den röda. Klart nu kan du gå in. Nu ser du isdiamanten. Testa att klicka på den. Hihi. Nu går du till Kamaria i slottet. Och be henne göra en handske så du kan ta i diamanten. Hon behöver en lavaplanta till det. Gå till vulkanen. Och hämta den. Gå sedan tillbaka till Kamaria och ge henne den. Kamaria behöver en dag att göra den. Kom tillbaks om en dag.


Panfu i förminskning =)

Ps: Dålig kvalite. Ska fixa en bättre.Thumbnail

Den magiska isdiamanten Del 2

Här kommer andra delen =)       Gå till kiosken vid poolen. Gå in och prata med killen som står där. Han ger dig toalettpapper. Gå tillbaka till piratbaren och ner i luckan. Prata med mumien. Nu kan du gå förbi. För att se något där inne. Prata med fiskaren som sitter utanför piratbaren. Nu ska du hitta en armekniv och trä. armekniven finna i första djungelgrottan från vänster. Den ligger på ett bord. Det längst mot väggen. Sen går du till  fiskaren och ger honom det. Gå sedan till vulkanen där ska du hitta en träbit. Gå tillbaks till fiskaren och prata med honom. Han behöver en dag att göra facklan. Kom tillbaks om en dag.


Den magiska isdiamanten Del:1

Här kommer den första delen av den magiska isdiamanten.

Gå till piratbaren och prata med Pandabeard. Han ber dig hämta en kofot. Gå till stranden och leta vid sidan av elden. Gå tillbaka till piratbaren och prata med Pandabeard. Han bryter upp luckan. Gå ner och prata med mumien.
Han låter dig bara gå förbi om han får toapapper. Gå till kiosken och prata med en kille som står där. Han säger att leveransen inte kommer för en om en dag. Kom tillbaks om en dag.

Min son är en pirat del:1

Här kommer första delen av min son är en pirat.      Dag 1.Gå först till bläckfisken på karibiska stranden. Och prata med honom. Gå till Kamaria i slottet och prata med henne. Gå tillbaks till stranden och fråga om bläckfisken heter Fred. Gå sedan upp på vulkanen och kolla i kikaren. Längst ner till vänster ser du ett ljussken. Klicka på ljusskenet. Klicka på killen som sitter på en sten. Gå sedan till resturangen.Kycklingen står på ett bord längst ner till höger. Gå sedan tillbaks till Kamarias son och prata med honom.





Hur panfu tjänar pengar på oss

Visst är det roligt med guldpanda-dag? Jag gillar det mycket iallafall. Men det finns också ganska mycket dåligt med guldpanda-dag. Det många vet är nog att det kostar att ha en hemsida som Panfu. Men vad endel inte vet är att dom har den inte för vår skull. Säkerheten är bara för att föreldrar ska låta en vara medlem. Enda anledningen till att dom har guldpanda-dag är för att dom vill att man ska pröva att vara guldpanda och tycka det är kul och bli det så dom kan tjäna pengar på en. Inget är för vår skull. Det tycker jag är dåligt! Håller ni med mig elller är ni tvärt emot?
                                                                        Ni har säkert kollat på er profil någon gång. Gått in och skrivit om er själva. Och tro det eller ej...Men det vi skriver tjänar dom pengar på. Ni har säkert sett att på endel där man ska fylla i t.e.x hur gammal man är så kan det stå: Denna information kan bara guldpandor se. Är inte det fult?! Tjäna pengar på vår information? Kommentera gärna.
                                                                                         
                                              Tycker du om att spela äventyr? Det gör jag....Ofta så ska dom som ska hjälpa en att leta upp något så man får komma tillbaka om en dag. Varför? Annars skulle det gå för fort helt enkelt. Nu undrar nog ni vart jag vill komma? Jo. Förmodligen får panfu betalt för varje panda som är inne. Därför gör dom nya spel, har guldpanda-dag och gör äventyr. Det är inte för vår skull det heller. Panfu är kul. MEN DOM PÅ PANFU BRYR SIG INTE OM OSS, DOM BRYR SIG OM SINA PENGAR!

Hjälp till äventyret Big foot

Här kommer hjälp till äventyret Big foot. Vet du inte var dom olika platserna finns i panfu kan du kolla på kartan här på bloggen.             Dag 1.Börja med att gå till Karibiska stranden. Där träffar du Big foot. Han är vrålhungrig och ber dig att hämta lite fisk. Gå till fiskaren i hamnen. Och be honom om en fisk. Han har inget fiskespö så leta i djungelgrottarna. Kom tillbaks till honom sedan. Du ska gå och göra något annt medan han fångar en fisk. Kom sedan tillbaka så får du fisken av honom. Gå till Big foot på karibiska stranden och prata med honom. Han vill inte ha rå fisk så gå därför och prata med en tjej i resturangen. Hon måste göra annat först så kom tillbaks om en dag.

Dag 2. Nu är din fisk klar. Gå till resturangen och hämta fiskpinnarna. Gå sedan till Big foot och ge honom fiskpinnarna. Gå till fiskaren och prata med honom. Sen går du till poolen och pratar med poolvakten. Gå till omklädningsrummet. Klicka på skåpet. Det går ej att öppna. Prata först med poolvakten och sedan med och sen med Kamaria i slottet. Kamaria behöver tid på sig att hitta nycklarna. Kom tillbaks om en dag.

Dag 3. Gå till Kamaria och prata med henne. Du får olika nycklar. Gå till poolen och sen till omklädningsrummet. Lås upp skåpet och gå in. Gå genom gången tills du kommer längst in. Gå in. Du behöver en pusselbit. Gå till bibloteket. På ett av borden ligger pusselbiten. Den är stor. Ta den och gå till omklädningsrummet och in i skåpet igen. Gå längst in i gången och gå in. Klicka där du klickade förut där det kom upp att du behöver en pusselbit. Lös det genom att sätta ihop så att det blir en bild. När du löst det kommer du ut igen. Gå in igen ,Då kommer du till ett rumm.Gå in genom dörren som är där. Nu ska du svara på några frågor. Svar: Vad äter pandor? Bambu
Villket är pandornas hemland? Kina. Villket är det latinska namnet för panda? Svar ett är rätt . Sen kan du gå ut genom dörren. Där ligger en hårtork. Klicka på den och knappa in koden stop. Så stängs hårtorken av. Gå sedan till Big foot och prata med honom.  Big foot vill att du ska hämta en pinne som han kan ha som mast. Gå till ponnyhagen och leta under trädet. Gå till Big foot. Han ber dig att hämta sytråd och ett starkt tyg. Gå till hårsalongen och prata med en tjej som står inne i hårsalongen. Du får sytråd men hon behöver en dag för att leta upp tyg. Kom tillbaks om en dag.

Dag 4. Gå till hårsalongen och hämta ditt tyg. Gå till Big foot och prata med honom. Han behöver is. Gå till glassbaren och använd trixet i glassbaren. Kasta en snö/vatten boll/ballong i tratten som står till höger och ta din is. Gå tillbaka till Big foot och prata med honom. Grattis! Nu har du fått en alldeles egen igloo av Big foot och klarat äventyret.


Tips i piratbaren,Kamarias torn och glassbaren

Tips i piratbaren: 1. Kasta på dödskallen så blir du slimedränkt. 2.Kasta på pistolen så smäller den och det kommer ut en flagga. 3.Kasta på Pandabeard så förvandlas du till kyckling.

Tips i Kamarias torn: Kasta på Kamaria så slår en blixt ner på dig.


Tips i glassbaren: Kasta i tratten på ismaskinen. Den står till höger när man kommer in. Kasta i tratten så kommer det isbitar ur den.

Nedan: Panfuteamet.
                                                                                          Se hela bilden

Ny panfuhjälpblogg

Nu har en alldeles ny panfuhjälpblogg startat. Här kommer jag b.l.a lägga upp tips om spel och äventyr i panfu.
Har du något speciellt du vill fråga om som inte finns på bloggen pratar du med Lovisa123123 på panfu eller skickar mail via hemsidan. Jag hoppas du kommer gilla det. Du kan också skicka mail via hemsidan om det är något du saknar här. Bloggen kommer bli fullständig med hjälp till alla äventyr om några veckor. Vill du lägga ut någon text som du gärna vill ha publicerad på bloggen så kan du maila via hemsidan och om jag godkänner den kommer jag lägga ut den.  / Lovisa
 
   

Panfu

Nu har en alldeles ny panfuhjälpblogg startats. Här kommer jag lägga ut tips till b.l.a spel och äventyr i panfu. Är det något speciellt du undrar så prata med mig på panfu eller skicka ett mail via hemsidan. På panfu heter jag Lovisa123123. 
                                                                          Klagomål

                                                                                    Guldpanda
                                        Visst är panfu en jätterolig sida man kan spela spel ,chatta med vänner och styla sin panda.
Jo,panfu är ju jätteroligt. Men för att ha riktigt kul måste man betala. Den 26/2 var det ju guldpanda dag. Då köpte jag massor av kläder och möbler och hade kul med alla levelfunktionerna. Men sedan nästa dag var jag ju inte guldpanda längre...Och det kan man ju förstå. Men när ens två soffor har försvunnit som man kan änvända om man inte är guldpanda. Jgg blev verkligen galen. Ska man bli av med grejer hur som helst? Dom kan väl ha råkat eller något sånt men hur ska jag få kontakt? 
                                                                                    Bolly
På guldpandadagen köpte jag en svart Bolly. Jag var så glad. Men nästa dag när det inte var guldpanda dag kunde jag inte sköta om den!! Ska något jag köpt gå och rymma för att jag inte vill betala massa pengar för att bli guldpanda? Det tycker jag är skandal.Vad tycker du? Lämmna gärna kommentarer.
                                                                                   Guldpandafunktioner
Jo. Har man varit guldpanda och köpt massa kläder och möbler. Och sen kan man inte använda dom det tycker jag är dåligt.Alltså när man inte är guldpanda så kan man inte använda allt det där. Det är synd. Plus att iallafall mina pengar har legat och skräpat innan det blev guldpanda dag. Vad ska man ha dom till om man inte kan köpa saker ens?
                                                                          


RSS 2.0